Şalgam Nasıl Kullanılır? Şalgamın kullanılan asıl kısmı kökleri olmakla birlikte yeşil yaprakları da yenebilir. Şalgam, bazı çorba ve soslara katılır, yemeklerde garnitür olarak kullanılır. Ayrıca, severek tüketilen bir içecek olan şalgam suyunun da ana maddesi şalgamdır.http://tr.mydearbody.com
sağlık ,hayat,şifalı bitkiler,bitkilerle tedavi,güncel konular,haberler,son dakika,güzellik,makyaj,yemek tarifleri,magazin
11 Mayıs 2010 Salı
Şalgamın Faydaları
Şalgamın Faydaları: Sindirimi kolaylaştırır , idrar söktürür ve kabızlığı giderir. Vücuda dinçlik verir. Cinsel isteği ve gücü arttırır. Mafsal şikayetlerini azaltır. Romatizma ve nikriste faydalıdır. Göğsü yumuşatır. Akciğerleri ve bronşları temizler. Boğaz iltihaplarını giderir. Böbrek taşlarını ve kumunu düşürmeye yardımcı olur. Şeker hastalarını rahatlatır.Yüksek tansiyonu düşürür. Sivilce, egzama, dolama, çıban gibi şikayetlerde faydalıdır.
Şalgam Nasıl Kullanılır? Şalgamın kullanılan asıl kısmı kökleri olmakla birlikte yeşil yaprakları da yenebilir. Şalgam, bazı çorba ve soslara katılır, yemeklerde garnitür olarak kullanılır. Ayrıca, severek tüketilen bir içecek olan şalgam suyunun da ana maddesi şalgamdır.http://tr.mydearbody.com
Şalgam Nasıl Kullanılır? Şalgamın kullanılan asıl kısmı kökleri olmakla birlikte yeşil yaprakları da yenebilir. Şalgam, bazı çorba ve soslara katılır, yemeklerde garnitür olarak kullanılır. Ayrıca, severek tüketilen bir içecek olan şalgam suyunun da ana maddesi şalgamdır.http://tr.mydearbody.com
Etiketler:
böbrek taşı,
cinsel gücü arttırıcı,
idrar,
iltihap,
kabızlık,
romatizma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder