Andız Otu Kökü Nasıl Kullanılır? Andız otunun kökleri doğranıp suda kaynatılarak çay yapılabilir. Mide ve solunum yolu
sağlık ,hayat,şifalı bitkiler,bitkilerle tedavi,güncel konular,haberler,son dakika,güzellik,makyaj,yemek tarifleri,magazin
5 Mayıs 2010 Çarşamba
Andız Otunun Faydaları
Andız Otunun Faydaları: Vücuda kuvvet verir. Göğsü yumuşatır, balgamı söker ve öksürüğü keser. Bu etkileri ile bronşit ve soğuk algınlığına iyi gelir. Nefes darlığını giderir. Mide ve bağırsak hastalıklarında faydalıdır. Ülser şikayetlerini azaltır. İdrarı ve safra salgılarını arttırır. Vücutta biriken fazla tuzu dışarı atarak vücutta aşırı su toplanmasını önler. Bağırsak solucanlarını düşürmeye yardımcı olur. İdrar yolu iltihaplarında ve adet zorluğunda faydalıdır. Gaz söktürücüdür.
Andız Otu Kökü Nasıl Kullanılır? Andız otunun kökleri doğranıp suda kaynatılarak çay yapılabilir. Mide ve solunum yolurahatsızlıklarına karşı kullanılmasının yanında, harici olarak egzama ve uyuza karşı da kullanılmaktadır. Mutfaklarda baharat olarak da kullanılmaktadır. Fazla miktarda alınırsa kusma ve ishal yapabileceği gibi kramplara ve felce de neden olabilir.http://tr.mydearbody.com
Andız Otu Kökü Nasıl Kullanılır? Andız otunun kökleri doğranıp suda kaynatılarak çay yapılabilir. Mide ve solunum yolu
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder