sağlık ,hayat,şifalı bitkiler,bitkilerle tedavi,güncel konular,haberler,son dakika,güzellik,makyaj,yemek tarifleri,magazin
6 Mayıs 2010 Perşembe
Dağ Çayının Faydaları
Dağ Çayının Faydaları ve Etkileri: İştah açar ve hazmı kolaylaştırır. Sinirleri rahatlatır. Uyarıcı ve kuvvet vericidir. Mikrop öldürücü ve antioksidan etkilere sahiptir. İltihapları gidermeye yardımcı olur. Mide ağrılarını azaltır ve gaz söktürür. İdrar arttırıcıdır. Soğuk algınlığına karşı faydalıdır.
Dağ Çayı Nasıl Kullanılır? Kurutulmuş çiçekli dallarının üzerine kaynamakta olan su döküldükten sonra birkaç dakika demlenerek hazırlanan çay içilir. Demlemenin süresi Dağ çayının rengini, kokusunu ve tadını etkiler. Damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz. İçimi hoş, tadı güzel bir çaydır. http://tr.mydearbody.com
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder