GEREKLİ MALZEMELER :* 250 gr pancar,
* 1 lt su,
HAZIRLANIŞI VE KULLANILIŞI : Pancarların kabuklarını soymadan yıkayın. Hatta üzerindeki olumsuz etkilerden temizlemek için, 3–4 saat sirkeli suda bekletin ve haşlamadan önce üzerini iyice fırcalayın. Suyu kaynatın, pancarları içine atın ve 3 dak kaynatın. Bu pancar suyunu, 3 gün bozulmadan buz dolabında saklayabilirsiniz. Günde 3 defa aç karnına için. 3 hafta uygulayın.
FAYDALARI : Tüm karaciğer hastalıklarına ve karaciğerden kaynaklanan, egzama, vitiligo, egzama, kurdeşen,sedef hastalığı gibi cilt hastalıkları ve cilt bozuklukları için de son derece faydalıdır.http://dogalsaglik.blogcu.com
* 1 lt su,
HAZIRLANIŞI VE KULLANILIŞI : Pancarların kabuklarını soymadan yıkayın. Hatta üzerindeki olumsuz etkilerden temizlemek için, 3–4 saat sirkeli suda bekletin ve haşlamadan önce üzerini iyice fırcalayın. Suyu kaynatın, pancarları içine atın ve 3 dak kaynatın. Bu pancar suyunu, 3 gün bozulmadan buz dolabında saklayabilirsiniz. Günde 3 defa aç karnına için. 3 hafta uygulayın.
FAYDALARI : Tüm karaciğer hastalıklarına ve karaciğerden kaynaklanan, egzama, vitiligo, egzama, kurdeşen,sedef hastalığı gibi cilt hastalıkları ve cilt bozuklukları için de son derece faydalıdır.http://dogalsaglik.blogcu.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder