18 Ocak 2009 Pazar

İbrahim Saraçoğlu'dan Adaçayı kürü(Bademcik,faranjit,diş eti iltihabı için)

Ada Çayı Kürü

Bir su bardağı suda bir poşet adaçayı veya bir tatlı kaşığı taze adaçayı on dakika demlenir. Günde 2-3 defa gargarası yapılır. Beraberinde bir ay boyunca hergün bir çay bardağı adaçayı içilir. Demleme bittikten sonra bitkiyi daha fazla suda bekletmeyiniz mutlaka süzüp ayırınız.

Not: Adaçayını aktarlardan almanız tavsiye edilir. Hem ucuz hem de amacınıza daha uygundur.

Not: Doktorunuzun verdiği ilaçlar var ise mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Bilinmesi gereken nokta, kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda doktorunuzun görüşünü alınız.

saracoglu.at

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder